Sunday 24 October
Weerman Jannes Wiersema

Wisselend bewolkt en enkele buien

03 oktober 2019 door Jannes Wiersema

Het is wisselend bewolkt en komen er nog enkele buien voor, maar in de middag wordt het van het zuidwesten uit droog. De middagtemperatuur ligt rond 14°C. De wind is west tot noordwest en matig, aan de kust in de ochtend eerst vrij krachtig. In de avond wordt de wind zuidwestelijk.

Komende nacht raakt het van het zuidwesten uit bewolkt en gaat het regenen. Pas aan het einde van de nacht bereikt de neerslag het noordoosten. De minimumtemperatuur ligt rond 8°C. De wind wordt zuidelijk en matig, aan zee soms vrij krachtig.

Morgen is het bewolkt en regenachtig. De temperatuur loopt op naar ongeveer 12°C in het noorden en 15°C in het zuiden van het land. De wind wordt oostelijk en is matig, aan de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig. In het zuiden draait de wind naar het westen.

Vooruitzichten

Wisselend bewolkt en vooral in het weekeinde perioden met regen, later ook perioden met zon. Temperaturen overdag liggen beneden de normale waarden. In de nachten van zondag op maandag en maandag en dinsdag kan de temperatuur flink onderuit gaan, richting 0°C.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

Donderdag 10 oktober tot en met Donderdag 17 oktober

Wisselend bewolkt, neerslagkansen rond 60%. Maximumtemperaturen rond de normaal.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Waarschuwing land 0 new

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn