Sunday 16 June
Weerman Jannes Wiersema

Wisselend bewolkt en enkele buien, aan de kust met onweer en hagel.

12 november 2019 door Jannes Wiersema

Het is wisselend bewolkt en in de noordwestelijke helft komen er buien voor, aan de kust ook met op onweer, hagel en windstoten tot 60 km/u. Deze buien breiden zich in de middag verder landinwaarts uit. In het zuidoosten kan er in de loop van de dag wat buiige regen vallen. In de middag wordt het ongeveer 7°C. De wind is zuidwest en matig, aan de kust krachtig, mogelijk hard.

Komende nacht is er vrij veel bewolking en valt er af en toe regen of een bui. Vooral aan de kust is hierbij een kans op onweer. De minimumtemperatuur ligt rond de 4°C. De wind is meest matig uit een westelijke richting, aan zee en boven het IJsselmeer is de wind vrij krachtig tot krachtig, in het noordwestelijk kustgebied mogelijk hard, 7 Bft.

Morgen is het wisselend bewolkt en komen er enkele buien voor, mogelijk met onweer. De temperatuur komt in de middag uit op ongeveer 8°C. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, in de ochtend aan de kust nog krachtig tot hard. In de loop van de dag neemt de wind van het zuidwesten af.

Vooruitzichten

Vrij koud weer met af en toe zon en iedere dag kans op regen of buien. Middagtemperatuur rond 7 graden en minima rond het vriespunt.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

Dinsdag 19 november tot en met Dinsdag 26 november

Kans van 50% op overgang naar een minder wisselvallig weertype met temperaturen rond normaal. Er is een kleine kans op temperaturen (ruim) beneden normaal.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn