Tuesday 23 July
Weerman Jannes Wiersema

Wisselend bewolkt en nog een enkele winterse bui.

29 januari 2019 door Jannes Wiersema

Er zijn er perioden met zon en blijft het op de meeste plaatsen droog. In de loop van de ochtend is er in het (noord)westen tijdelijk meer bewolking en mogelijk valt daar plaatselijk enige tijd regen of natte sneeuw. De temperatuur loopt op naar ongeveer 4°C. De zwakke tot matige wind draait in de middag en avond van zuidwest naar zuidoost.

In de nacht naar woensdag wordt de bewolking vanuit het zuidwesten langzaamaan dikker en later is in Zeeland lichte sneeuw mogelijk. De minimumtemperatuur ligt op veel plaatsen iets onder het vriespunt. De zuidoostelijke wind is zwak tot matig.

Woensdag overdag is er vrij veel bewolking en trekt een gebied met lichte sneeuw langzaam van zuidwest naar noordoost over het land. Op veel plaatsen levert dat uiteindelijk een sneeuwdek van 1-3 cm op. De middagtemperatuur loopt uiteen van 4°C in het zuidwesten tot 1°C in het noordoosten. De wind is zuidoost, zwak tot matig en draait in de loop van de dag naar een zuidwestelijke richting, het eerst in Zeeland.

Vooruitzichten

Aanvankelijk vrij koud en wisselvallig, met regelmatig winterse neerslag. Geleidelijk wordt het droger en minder koud met temperaturen rond of net onder het langjarig gemiddelde.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

dinsdag 05 februari tot en met dinsdag 12 februari

Licht wisselvallig met temperaturen rond of net onder het langjarig gemiddelde. Gedurende de periode neemt de kans op een overgang naar een kouder en droger weertype toe tot 30%.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn