Tuesday 21 May
Weerman Jannes Wiersema

Wisselend bewolkt, in het oosten kans op een bui.

01 augustus 2017 door Jannes Wiersema

Vandaag is er in het (zuid)oosten kans op af en toe buiige regen, de kans op onweer is klein. In het westen blijft het vrijwel droog en komt de zon het meest aan bod, in het oosten overheersen de wolkenvelden. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 21°C aan zee tot plaatselijk 25°C landinwaarts. De zwakke tot matige wind komt uit uiteenlopende richtingen en wordt in de loop van de dag westelijk.

Kaart verwachtingen vandaag dag 

In de nacht van dinsdag op woensdag zijn er opklaringen, zeer lokaal kan een mistbank ontstaan bij minimumtemperaturen rond 12°C. De zuid- tot zuidwestenwind is zwak, langs de kust matig.

Woensdag overdag zijn er eerst zonnige perioden en is er slechts kleine kans op een enkele lichte bui. Op de meeste plaatsen blijft het droog. In de loop van de middag neemt de bewolking toe en later in de avond gaat het in het westen en zuiden regenen. De middagtemperatuur loopt uiteen van 20°C langs de noordwestkust tot 25°C landinwaarts. De wind is zuid tot zuidwest en matig van kracht, langs de kust ’s avonds vrij krachtig.

Vooruitzichten

Licht wisselvallig met temperaturen rond normaal, later iets onder normaal.

foto van Jannes Wiersema.

Vooruitzichten lange termijn

dinsdag 08 augustus tot en met dinsdag 15 augustus

Eerst grote kans op regen, later licht wisselvallig. Temperaturen rond of iets onder normaal.

foto van Jannes Wiersema.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn