Monday 4 March
Weerman Jannes Wiersema

Wolkenvelden en een enkele bui, ook af en toe wat zon.In het zuidoosten eerst (mot)regen

06 november 2019 door Jannes Wiersema

Het tamelijk bewolkt,maar ook opklaringenm met af en toe wat zon en lokaal kan er een lichte bui vallen. Een zone met regen en motregen boven het uiterste zuidoosten trekt in de ochtend zuidwaarts weg. De middagtemperatuur ligt rond 10°C en er staat een zwakke tot matige noordwestenwind. Later op de dag wordt de wind veranderlijk, in de avond op veel plaatsen zuidoost.

Komende nacht is het overwegend bewolkt met hier en daar (mot)regen. In het noorden komen eerst nog opklaringen voor en ontstaat mogelijk mist. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 7°C in het zuidwesten tot 2°C in noordoosten, lokaal kan de temperatuur in het noordoosten rond het vriespunt komen te liggen. De zuidoostenwind is zwak tot matig, aan de kust mogelijk vrij krachtig.

Morgen  is het bewolkt en in de ochtend bereikt een regengebied het zuidwesten van ons land en trekt langzaam noordwaarts. Aan het einde van de middag wordt het in het zuiden weer droog. De middagtemperatuur wordt ongeveer 9°C. De wind is matig, aan zee vrij krachtig. In de middag draait de wind naar zuid tot zuidwest en neemt aan zee toe naar vrij krachtig.

Vooruitzichten

Tamelijk veel bewolking en af en toe regen, de temperatuur ligt enkele graden onder de normaal.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

Woensdag 13 november tot en met Woensdag 20 november

De dagelijkse neerslagkans ligt rond 40% en de temperatuur ligt zeer waarschijnlijk enkele graden beneden de normaal (ca. 80% kans).

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn