Monday 27 May
Weerman Jannes Wiersema

Wolkenvelden en een paar buien.

08 juli 2019 door Jannes Wiersema

Het is vandaag wisselend bewolkt. De zon is af en toe te zien, maar er trekken ook enkele buien over het land. De kans op een bui is het grootst in de noordelijke helft van het land. De middagtemperatuur ligt rond de 18°C. De noordwestenwind is zwak tot matig, in het Waddengebied af en toe vrij krachtig.

Morgen verandert er nog niet veel in het weerbeeld. Er blijven wolkenvelden over trekken met overdag ook hier en daar zon. Verder blijft het op veel plaatsen droog. Alleen in het noordoosten valt er mogelijk nog wat lichte regen. In de nacht koelt het af naar zo’n 10°C, overdag lopen de maxima uiteen van 17°C vlak aan zee tot 21°C in het zuidoosten van het land. De wind is overwegend noordwest, zwak tot matig, in het Waddengebied eerst nog vrij krachtig.

Vooruitzichten

Overgang naar een iets warmer, maar wisselvallig weertype met temperaturen rond 21°C. Vanaf het weekend nemen de neerslagkansen af.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

maandag 15 juli tot en met maandag 22 juli

Maxima aanvankelijk iets boven de 20°C, maar de kans op hogere temperaturen neemt geleidelijk toe naar 30%. Verder wisselen zon en wolken elkaar af en is er dagelijks circa 50% op wat regen of een bui.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn