Sunday 16 June
Weerman Jannes Wiersema

Wolkenvelden en enkele buien,ook af en toe wat zon.

03 oktober 2017 door Jannes Wiersema

Het is wisselend bewolkt en verspreid over het land komen enkele buien voor. In de loop van de middag nemen de buien af. De middagtemperatuur ligt rond 15°C. De wind wordt westelijk, matig boven land en (vrij) krachtig aan zee en op het IJsselmeer.

Kaart verwachtingen vandaag dag 

Komende nacht is er vrij veel bewolking en kan er in het noorden nog een lichte bui voorkomen. Elders blijft het waarschijnlijk droog. De minimumtemperatuur komt omstreeks 11°C uit. De west- tot zuidwestenwind is matig boven land en vrij krachtig aan zee, in het noordelijk kustgebied krachtig.

Woensdag overdag overheerst de bewolking, slechts af en toe is er een opklaring. Het blijft op de meeste plaatsen droog, maar vooral in de avond komt er in de noordelijke helft van het land een enkele bui voor. De middagtemperatuur komt uit rond 15°C. De west- tot zuidwestenwind neemt toe naar matig tot vrij krachtig boven land en naar krachtig aan de kust en op het IJsselmeer. In het noordelijk kustgebied staat vanaf de middag een harde westenwind, 7 Bft.

Vooruitzichten

Wisselvallig en temperaturen rond of iets onder normaal. Donderdag veel regen en wind.

foto van Jannes Wiersema.

Vooruitzichten lange termijn

dinsdag 10 oktober tot en met dinsdag 17 oktober

Vrij grote kans (60%) op wisselvallig weer, met maxima rond of iets onder normaal. De minima liggen boven normaal.

foto van Jannes Wiersema.

Bron: KNMI

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn