Tuesday 27 February
Weerman Jannes Wiersema

Wolkenvelden en meest droog, morgen in het noordoosten enige tijd regen.

15 november 2019 door Jannes Wiersema

Vandaag is het tamelijk bewolkt en blijft het vrijwel overal droog. De middagtemperatuur wordt ongeveer 6°C. De noordoostenwind is matig, aan de kust en boven het IJsselmeer (vrij) krachtig. In de avond zwakt de wind af en wordt oostelijk.

Komende nacht neemt in de noordelijke helft de bewolking verder toe en gaat het in het noordoosten regenen. Elders zijn er naast wolkenvelden ook opklaringen. De minimumtemperatuur ligt op veel plaatsen rond 2°C. Daar waar het wat langer opklaart kan het licht vriezen en ontstaat er een enkele mistbank. Er staat weinig wind uit richtingen tussen zuidoost en zuidwest.

Morgen is het in het noorden en oosten bewolkt met in het noordoosten enige tijd regen. Mogelijk dat daar plaatselijk wat natte sneeuw tussen de regen door zit. In de rest van het land zijn er wolkenvelden en blijft het droog. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 6°C. De wind wordt overal zuidwestelijk en is zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied neemt de wind toe tot (vrij) krachtig.

Vooruitzichten

Rustig en vrij koud weer met overwegend veel bewolking en met name de eerste dagen af en toe regen of een bui.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

Vrijdag 22 november tot en met Vrijdag 29 november

Licht wisselvallig herfstweer. De temperatuur komt waarschijnlijk (70% kans) rond of iets boven normaal te liggen.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn