Saturday 20 July
Weerman Jannes Wiersema

Wolkenvelden en opklaringen, met in het noorden en oosten kans op een lichte buitje

03 oktober 2018 door Jannes Wiersema

Het is half tot zwaar bewolkt en met name in het noorden en oosten komt soms nog een lichte bui voor. Vanmiddag wordt het droog. In de avond wordt de bewolking van het westen uit dikker en kan daar wat lichte regen vallen. De maxima liggen rond 16°C. De wind is west tot noordwest en is matig, langs de kust vrij krachtig, in het noordelijk kustgebied aanvankelijk krachtig tot hard 4 – 7 Bft.

In de avond toenemende bewolking en komende nacht af en toe lichte motregen. De minimumtemperatuur ligt rond 10°C. De zuidwestelijke wind is zwak tot matig 2 – 4 Bft.

Morgen is er vrij veel bewolking. Het blijft op veel plaatsen droog, maar vooral in het westen kan af en toe lichte regen of motregen vallen. De middagtemperaturen liggen tussen 16°C in het noorden en 19°C in het zuiden van het land. De wind is zuidwestelijk en matig, aan de kust vrij krachtig 3 – 5 Bft.

Vooruitzichten

Eerst zonnig en droog, maar in het weekend meer bewolking en kans op wat regen. Vanaf maandag zonnige perioden en droog. De maxima liggen met uitzondering van zondag boven het langjarig gemiddelde van 16 graden.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

woensdag 10 oktober tot en met woensdag 17 oktober

Zonnige perioden en droog, met middagtemperaturen boven normaal. In de tweede helft van volgende week toenemende kans op regen en temperaturen gaan naar normaal rond 15 graden

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

 Waarschuwing land 0 new

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn