Thursday 18 April
Weerman Jannes Wiersema

Wolkenvelden,met in het No enklele buitjes.

12 december 2018 door Jannes Wiersema

Het is half tot zwaar bewolkt en aanvankelijk valt er lokaal lichte regen. In het zuiden komen er mistbanken voor, die in de tweede helft van de ochtend oplossen. De middagtemperatuur wordt ongeveer 4°C. De wind wordt zwak tot matig uit oost tot noordoost.

Komende avond en nacht zijn er wolkenvelden maar ook opklaringen. Onder bewolking wordt het niet kouder dan +2°C, in opklaringen vriest het licht. De oost- tot noordoostenwind is zwak tot matig.

Morgen komt de meeste bewolking in het noorden voor en breekt vooral het zuiden in de loop van de dag de zon goed door. Het blijft droog en het wordt ongeveer 3°C. De oostelijke wind is overwegend matig.

Vooruitzichten

Aanvankelijk droog en vrij koud met in de nacht en ochtend op veel plaatsen lichte vorst. In de loop van het weekeinde een overgang naar zacht en wisselvallig weer, met een kans (rond 20%) op (natte) sneeuw.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

woensdag 19 december tot en met woensdag 26 december

De dagelijkse neerslagkans ligt rond 60%. De maximumtemperaturen liggen zeer waarschijnlijk iets boven het langjarig gemiddelde, de minima liggen er ruim boven.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn