Monday 26 February
Weerman Jannes Wiersema

Het weer voor Groningen van Zondag 24 Juli 2016

23 juli 2016 door Jannes Wiersema
37In de ochtend eerst laaghangende bewolking en nevelig met mogelijk een spatje motregen,later in de ochtend  opklaringen vanuit het Noordwesten en doorbrekende zon. In de middag aardig wat zon maar ook bewolking en er kan een enkele regen of onweersbui tot ontwikkeling komen met name in het westerkwartier en Midden Groningen,maar dat is lastig in te schatten waar precies. Middag temperatuur van ca 22 graden rond de noordkust tot ca 26 graden in het Zo van de Provincie. De wind is zwak tot matig langs de kust 2-4 Bft en komt uit richtingen tussen Noordwest en Noordoost
In de avond bewolking en opklaringen en mogelijk eerst nog een enkele regen of onweersbui later droog en nevelig of een mistbank. De nacht opklaringen maar ook bewolking en droog. Minimum temperatuur 16 graden.

kaart_verwachtingen_Morgen_dag

Maandag wisselend bewolkt middagtemperatuur van 24 graden. De wind is zuidwest later in de middag west en eind middag Noordwest en is matig 3-4 Bft,in de avond afnemende wind.In de nacht opklaringen later toenemende bewolking en wat regen en minimum temperatuur 14 graden.
Dinsdag  veel bewolking en wegtrekkende regen naar het Oosten,in de loop van de ochtend droog vanuit het Noordwesten en later wat zon middag temperatuur 20 tot 22 graden verder staat er een matige wind uit het Noordwesten 3 – 4 Bft..

Vooruitzichten

Na maandag afnemende warmte tot ongeveer normale temperatuur van ca 22 graden en overwegend droog,met af en toe zon maar ook bewolking

De wind is meest matig tussen West en Zuidwest.

untitled vooruitzichtenWetterRadar_2016-07-24_07-00 (1)untitled roodeschool

Vooruitzichten lange termijn

zaterdag 30 juli tot en met zaterdag 06 augustus

Waarschijnlijk (70-80% kans) op het aanhouden van het licht wisselvallige weertype.

Temperatuur

Neerslag over voorgaande 6 uur

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn