Monday 20 May
Weerman Jannes Wiersema

Zon en bewolking en kans op een bui.

19 augustus 2019 door Jannes Wiersema

Vandaag is het wisselend bewolkt met enkele buien mogelijk met onweer. In de avond wordt het landinwaarts geleidelijk droog, aan de kust blijft een enkele bui mogelijk. De middagtemperaturen variëren van 19°C in het noordwesten tot 22°C in het zuidoosten. De wind is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig 3 – 6 Bft, en komt uit het zuidwesten. In de avond neemt de wind landinwaarts af naar zwak of matig 2 – 3 bft.

Komende nacht zijn er brede opklaringen aanwezig, in de noordelijke kustgebieden is een bui nog steeds mogelijk. De minimumtemperaturen liggen tussen 14°C aan zee en 11°C in het binnenland. De wind is zuidwestelijk en overwegend matig.

Morgen zijn er zonnige perioden die worden afgewisseld met stapelwolken. Vooral in het noorden is er kans op enkele buien. De temperatuur loopt op naar ongeveer 20°C. De wind draait naar het westen en is matig.

Vooruitzichten

Zonnige perioden en droog. Temperaturen lopen op naar waardes ruim boven het langjarig gemiddelde.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

Maandag 26 augustus tot en met Maandag 02 september

Geleidelijk meer bewolking en hogere neerslagkansen. Eerst een (vrij) grote kans (60-70%) op maxima boven normaal, daarna neemt die kans af naar 30% aan het begin van september.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Waarschuwing land 0 new

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn