Sunday 16 June
Weerman Jannes Wiersema

Zonnig en droog.

31 oktober 2019 door Jannes Wiersema

Na een koude start met landinwaarts lichte vorst wordt het vandaag zonnig en blijft het overal droog. De middagtemperatuur wordt ongeveer 9 graden en de oostelijke wind is zwak tot matig.

Komende nacht raakt het van het zuidwesten uit geleidelijk bewolkt maar blijft het nog wel droog. In het oosten zijn er brede opklaringen en koelt het af tot iets onder het vriespunt, in het westen liggen de minima rond 4°C. De zuidoostenwind neemt toe naar matig, langs de kust naar vrij krachtig.

Morgen is het bewolkt en zijn er perioden met regen. De maxima lopen uiteen van 9°C in het noorden tot lokaal 13°C in Zeeland. De wind is matig, aan de kust (vrij) krachtig en komt uit zuid tot zuidoost.

Vooruitzichten

Wisselvallig, bewolkt en vrij zacht weer met kans op veel wind. In de loop van volgende week minder nat, wat meer ruimte voor de zon en temperaturen die dalen richting 10°C.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

Donderdag 07 november tot en met Donderdag 14 november

60% kans op een droger weertype met kans op nachtvorst, 40% kans op aanhoudend wisselvallig weer met zachte nachten. Temperaturen overdag meest waarschijnlijk rond de langjariggemiddelde waarden.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn