Saturday 20 July
Weerman Jannes Wiersema

Zonnig en warm

22 april 2019 door Jannes Wiersema

Vandaag is het zonnig, wel komt er af en toe sluierbewolking voor. De maxima lopen uiteen van 20°C in het Waddengebied tot 26°C in het zuiden van het land. De oost- tot zuidoostenwind is matig, in het noordelijk kustgebied af en toe vrij krachtig. De wind is bovendien vlagerig.

In de nacht naar dinsdag is grotendeels helder, maar lokaal komen er ook nog sluierwolken voor. De minima liggen rond 10°C. De wind is oostelijk, matig, aan de kust vrij krachtig.

Dinsdag overdag is er opnieuw veel zon en soms ook sluierbewolking. De maxima lopen uiteen van 19°C in het Waddengebied tot 24°C in het zuiden. De wind komt uit oost tot zuidoost en is matig tot vrij krachtig, in het noordelijk kustgebied af en toe krachtig, 6 Bft.

Vooruitzichten

Woensdag nog warm maar al wel kans op een enkele bui. Donderdag overgang naar een koeler en wisselvalliger weertype met van tijd tot tijd regen(buien).

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

maandag 29 april tot en met maandag 06 mei

Aanvankelijk grote kans (ca. 70%) op een wisselvallig weertype met maximumtemperaturen rond of iets beneden het langjarig gemiddelde. Later in de periode afnemende neerslagkansen en mogelijk ook weer warmer.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn