Sunday 16 June
Weerman Jannes Wiersema

Zonnig en warm.

23 april 2019 door Jannes Wiersema

Vandaag is er veel zon maar vooral in het zuiden komt er ook sluierbewolking voor. De maxima lopen uiteen van 19°C in het Waddengebied tot 24°C in het zuiden. De wind is oost en is matig tot vrij krachtig, in het Waddengebied eerst af en toe krachtig, 6 Bft.

In de nacht naar woensdag zijn er enkele wolkenvelden. De minima liggen rond 12°C. De wind komt uit oost tot zuidoost en is meest matig, in het noordelijk kustgebied eerst nog vrij krachtig.

morgen ochtend kan er zeer lokaal een bui voorkomen, verder zijn er flinke zonnige perioden. Aan het einde van de middag en in de avond trekken er enkele buien van zuid naar noord over het land. Onweer en windstoten zijn hierbij niet uit te sluiten. De maxima liggen rond 24°C. De wind is zuid tot zuidoost en is overwegend matig, in het noordelijk kustgebied eerst nog oost tot zuidoost en vrij krachtig.

Vooruitzichten

Wisselvallig weertype met van tijd tot tijd regen(buien) maar soms ook zon. De maximumtemperatuur daalt geleidelijk naar waarden beneden normaal in het weekeinde.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

dinsdag 30 april tot en met dinsdag 07 mei

Aanvankelijk grote kans (ca. 70%) op een wisselvallig weertype met maximumtemperaturen rond of iets beneden het langjarig gemiddelde. Later in de periode afnemende neerslagkansen en mogelijk ook weer warmer.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn