Saturday 20 July
Weerman Jannes Wiersema

Zonnig en warm, vanavond vooral in het (zuid)oosten kans op een onweersbui.

31 augustus 2019 door Jannes Wiersema

Het wordt vandaag zonnig en warm. Pas later in de middag en avond komt er meer bewolking en in de avond kunnen er vooral in het (zuid)oosten enkele (onweers-)buien ontstaan, met kans op hagel en windstoten tot ca. 60 km/u. De maximumtemperaturen komen uit tussen 25°C op de Wadden en 31°C in het zuidoosten en oosten. De zuidelijke wind is matig. Aan het einde van de middag en in de avond draait de wind van het zuidwesten uit naar een westelijke richting en neemt daarbij tijdelijk in kracht toe.

Komende nacht is er tamelijk veel bewolking. Later in de nacht trekt een gebied met af en toe regen van het westen uit over het land. De minimumtemperatuur ligt rond 16°C en de westelijke wind is zwak tot matig, aan de kust eerst af en toe vrij krachtig.

Morgenochtend is het eerst bewolkt met in het oosten lokaal nog regen. Vooral in de middag zijn er perioden met zon en er is een kleine kans op een bui. De maximumtemperatuur ligt rond 20°C. De wind is matig uit west tot noordwest.

Vooruitzichten

Na dinsdag 3 september elke dag 30-40% kans op neerslag. Temperaturen rond of net onder het langjarig gemiddelde.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

Zaterdag 07 september tot en met Zaterdag 14 september

30-40% kans op temperaturen rond of het langjarig gemiddelde en 50% kans op temperaturen daaronder. Elke dag circa 30% kans op neerslag.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn