Thursday 18 April
Weerman Jannes Wiersema

Zonnig en zacht.

24 februari 2019 door Jannes Wiersema

Vandaag is het zonnig, in de middag drijft er van het westen uit wat sluierbewolking over. Na een koude start met op meerdere plaatsen lichte vorst, lopen de maximumtemperaturen uiteen van 10°C in het noordoosten tot lokaal 15°C in het zuiden van het land. De zwakke wind komt uit een overwegend zuidoostelijke richting en wordt later op de dag veranderlijk.

In de nacht naar maandag is het helder, in het noorden is er kans op een ondiepe mistbank. De minimumtemperatuur bedraagt rond -1°C. De wind is zwak en komt uit uiteenlopende richtingen.

Ook maandag overdag is het zonnig. Het wordt nog iets zachter dan vandaag met maximumtemperaturen tussen 12°C in het noordoosten en lokaal 16°C in het zuidoosten. De wind is zwak en veranderlijk.

Vooruitzichten

De eerste dagen zonnig en zeer zacht, ’s nachts lokaal lichte vorst. Later in de week meer bewolking en wind, toenemende kans op regen en overdag iets minder zacht.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

zondag 03 maart tot en met zondag 10 maart

In het weekeinde van 2-3 maart grote kans (80%) op een overgang naar wisselvallig weer met af en toe regen. Temperaturen zowel overdag als ’s nachts (ruim) boven normaal, later dalen de maximumtemperaturen naar de normale waarden voor de tijd van het jaar.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Waarschuwing land 0 new 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn