Thursday 29 February
Weerman Jannes Wiersema

Zonnig met sluierwolken en zacht tot zeer zacht.

17 februari 2019 door Jannes Wiersema

Vandaag is het droog en zonnig met sluierbewolking. De temperatuur loopt op naar waardes tussen 11°C op de Wadden tot 16°C in het zuidoosten van het land. De wind is zuidelijk en meest matig, in het Waddengebied af en toe vrij krachtig.

Vanavond en komende nacht is er nog steeds weinig bewolking. De zuidelijke wind is zwak tot matig en de minimumtemperatuur ligt rond 2°C.

Morgen is het zonnig, in de loop van de middag neemt in het westen de bewolking toe. In de avond kan daar een spatje vallen. De middagtemperaturen variëren tussen 10°C op de Wadden tot 15°C in het zuidoosten. De wind is zuid tot zuidwest en meest matig.

Vooruitzichten

Half tot zwaar bewolkt en met name dinsdag af en toe regen of motregen. Vanaf vrijdag zonnig, maar ’s nachts en ’s ochtends wel kans op mistbanken. De middagtemperaturen liggen (ruim) boven normaal.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

zondag 24 februari tot en met zondag 03 maart

Temperaturen boven normaal en zonnig, met ’s nachts en ’s ochtends kans op mistbanken. Na het volgende weekeinde geleidelijk meer bewolking en een langzaam toenemende kans op kleine hoeveelheden regen.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Waarschuwing land 0 new 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn