Tuesday 27 February
Weerman Jannes Wiersema

Zonnige perioden en droog.

31 mei 2019 door Jannes Wiersema

Op de meeste plaatsen is het overwegend bewolkt,alleen in het Zuidwesten en NO al wat zon. In de loop van de ochtend breekt de zon geleidelijk op steeds meet plaatsen vaker door. Het blijft overal droog. De maximumtemperaturen worden ongeveer 19°C aan de kust tot 24°C in het oosten. De wind is overwegend matig en komt uit een west- tot zuidwestelijke richting.

Vanavond en komende nacht zijn er flinke opklaringen en droog. Het koelt af naar omstreeks 12°C. De zuid- tot zuidwesten wind is in het binnenland overwegend zwak, in de kustgebieden en op het IJsselmeer matig.

Morgen is het overwegend vrij zonnig met lokaal wat sluierbewolking. De middagtemperatuur loopt uiteen van 18°C op de Wadden tot zo’n 27°C in het zuidoosten. De zuidwestelijke wind is zwak tot matig.

Zondag eerst vrij zonnig later meer bewolking en kans een lokale regen of onweersbui,met temperaturen die op veel plaatsen 30 graden of meer gaan worden bereikt

Vooruitzichten

Zondag warm en droog. In de dagen erna grote kans (60-70%) op middagtemperaturen rond normaal en een toenemende kans op regen.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

vrijdag 07 juni tot en met vrijdag 14 juni

Vrijdag en zaterdag grote kans (70-80%) op neerslag en 60-70% kans op temperaturen rond normaal. Daarna wordt de verwachting onzeker. Elke dag is er 40-50% kans op neerslag en ca, 40% kans op temperaturen rond normaal, maar ook ca. 40% kans op temperaturen onder normaal.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Waarschuwing land 0 new

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn